O meni

Ljudi i rad s njima su mi oduvijek odvlačili pažnju na neki specifičan način. Uvijek mi je pažnja bila usmjerena na ljude i na činjenice zašto nešto rade, kako nešto rade i kamo će ih to odvesti u budućnosti. Od svoje 17. godine života počinjem s intenzivnim proučavanjem literature kako bih sebi pa i drugima oko sebe mogla pomoći i biti od koristi na osobnom planu i razvoju. Nakon srednje škole upisujem Ekonomski fakultet, smjer marketing. Paralelno uz studiranje radim, te prihvaćam priliku da radim kao voditeljica fitness centra, koji ima veći fokus na menadžmentu, komunikaciji, organizaciji, ciljevima i odnosu s ljudima. Nakon sedam godina rada u funkciji voditelja i dalje radim u istoj branši, no moja strast za ljudima i njihovom načinu poboljšanja života nije nestala. Moja edukacija je cjeloživotna, no da bi mogla raditi s klijentima kojima je potrebna motivacija i pomoć na poslovnom i privatnom planu treba biti odgovoran prema sebi i razviti kompetencije prvo kod sebe, kako bi te iste mogla prenijeti na klijente s kojima radim.

Kvalifikacije i certifikati:

  • Life Coach, jednogodišnji program TT COACHING, Tomislav Tomić

  • Life Coach, napredni program TT COACHING, Tomislav Tomić

  • NLP Practitioner, NLP Akademija Zagreb, dr. Nada Kaiser, DVNLP/IN

  • NLP Master, NLP Akademija Zagreb, dr. Nada Kaiser, DVNLP/IN

  • Učiteljica autogenog treninga po Schultzu, NLP Akademija Zagreb, dr. Nada Kaiser

  • Wingwave coach, NLP Akademija Zagreb, dr. Nada Kaiser

  • Stručno usavršavanje – polaznica edukacije iz logoterapije – psihoterapeutskog pravca Viktora Frankla

Koliko god znanja prikupili iz knjiga i primijenili ih u svom dosadašnjem radu i životu, smatram da je cjeloživotna edukacija najbolji poklon sebi gdje možemo rasti iz dana u dan. Moje putovanje ili potraga za znanjem ne završava ovdje. Ona počinje s vama, onima koji će se odlučiti raditi sa mnom i vjerujem da ćemo zajedničkim snagama, željama i entuzijazmom ispisati neku novu životnu priču od značaja.

 

Rekli su o meni…

Rad sa Santinom kao životnim trenerom u Coaching sudiju, uvelike je utjecao na moj život u poslovnom I privatnom smislu. Bila sam na početku svoje karijere I imati osobnog trenera koji je stalno uz tebe za mene je značilo jako puno. Uz brojne metode rada uspjele smo napraviti da moj život bude kvalitetan i da se uspijem realizirati u profesionalnom smislu. Mogu samo reći da sam danas heroj vlastitog života, zarađujem tri puta više I konačno mogu reći da znam gdje želim biti I što želim od vlastitog života. Definitivno Santinu kao osobnog trenera preporučam za sve koji žele raditi na sebi I ostvariti svoje ciljeve!

* Meri Antolić – Charlie Brows

 Santina – najbolja coacherica na planeti! na prvu sam znala to je to! osvaja pozitivnom energijom, ljubaznošću i voljom! Prošla sam s njom autogeni trening i wingwave, puno mi je pomogla i riješila me mnogih strahova i dilema ! velika promjena u životu definitivno! Radi jako predano i temeljito. Preporučam svakome tko se dvoumi da se prestane dvoumiti i dođe, neće požaliti niti sekunde a ni lipe !! Nema straha !

* Iva Karla Habus – likovna umjetnica

 Pišući ovo pokušat ću opisati što danas svatko od nas koji živimo u ovom svijetu bi se trebao zapitati. Kad osvijestimo odnose s drugima, misleći na obitelj, prijatelje, posao nije li se sve svelo na obrasce, predrasude i kalupe, ispunjenje očekivanog? Jedan prijatelj mi je jednom rekao; pa da, živimo u kalupima i ako i malo hodaš po rubu kalupa možeš pasti i sve je gotovo.

Znači ispuniti očekivano od nas je uspjeh u životu! Što je gotovo? A gdje smo tu mi?, to je bilo moje pitanje na koje mi nije znao odgovoriti. Potražila sam odgovor. Ono što sam otkrila i saznala je neprocjenjivo i to baš kod tebe Santina. Sposobnost za hodanje na rubu kalupa očekivanog leži u svima nama. Nužno pasti ne znači neuspjeh, baš suprotno susret s poderanim koljenima je osviještenje da se možemo dići i to vlastitim snagama. Zapravo zaboravljamo ono što smo učili kao mala djeca, što učimo vlastitu djecu pasti i dići se ponovno. Idemo dalje. Naravno za sve je potrebna hrabrost i vlastito susretanje sa samim sobom. Kod coachinga sam spoznala vlastite resurse kojima mogu, i želim upravljati u svom životu s ciljem za vlastiti razvoj, dobrobit svima koje volim. Generalno mislim da nam je svima to potrebno, ne da bi nam coaching dao odgovore, nego koristeći takvu komunikaciju dolazimo do odgovora sami. Komuniciranje bez osobne agende i bez osuđivanja ili utjecaja su suštinski aspekti komunikacije, posebno kad se radi o osobnim strahovima, nadanjima i snovima.

Coaching nije psihoterapija to je proces u dva smjera. Dok je slušanje od presudne važnosti tako je i priča bez predrasuda iznimno važna. To je “trening emocija” i proces podrške osobi koja želi da razvije uspješne strategije ponašanja na putu do cilja.

* Lidija Pecotić –  HEP

 Već na prvom susretu sa Santinom znala sam da ce mi coaching promijeniti život. U ugodnoj atmosferi i sigurnost koju studio pruža, te uz jedinstveno Santinino vodstvo hrabro sam krenula u izazov osobnog razvoja. Autogeni trening omiljena mi je metoda opuštanja (kako doma tako i na poslu), wingwave daje odgovore na pitanja koja se još uvijek bojim postaviti, a rad sa Santinom 1na1 svaki puta odvede u neki novi smjer. Sretna sam i zahvalna sto sam u Coaching studiju i Santini pronašla društvo koje me prati u razvoju, drži za ruku dok zajedno preskačemo ponore i osvajamo svijet.

* Iva Hrbolić – Zračna luka Zagreb

 Na tvojoj web stranici pročitao sam da trening samopouzdanja nije terapija nego usluga. I stvarno je tako. Ja  ti se puno zahvaljujem na toj usluzi, što mi uspijevaš vraćati samopouzdanje. Prije, otprilike 55 godina, išao sam psihijatrima, da me oslobode kompleksa manje vrijednosti. Ali rezultata nije bilo, jer  se nisu ispunili uvjeti za postizanje uspjeha, kao kod tebe. Psihički bili smo jako udaljeni, jer među nama nije bilo znaka jednakosti. Pred njima osjećao sam se manjim od makova zrna. Radi velikih razlika među nama, nisam ih mogao prihvatiti kao blisku osobu, pa nisam mogao prihvatiti i njihove savjete. Mislio sam da imaju čarobni štapić kojima će me osloboditi mojih problema.

U tvojoj biografiji pročitao sam, da od svoje 17. godine nastojiš ljudima pomagati. Mislio sam da je to marketinški trik. Ali stvarno sam se uvjerio, da ti to činiš iz ljubavi, a ne samo radi zarade. Puno daješ od sebe i imaš talenta za taj posao, pa se rezultati vide, barem kod mene. Kod psihijatara na razgovoru mogao sam biti najviše 20 minuta, a kod tebe sam po nekoliko sati jednom tjedno i do sada 5 tjedana. I uspjela si mi malo promijeniti moj mentalni sklop, da malo drugačije gledam na svoje probleme. Bio sam svjestan, da bez mog aktivnog sudjelovanja u treninzima samopouzdanje, neće biti nikakvih rezultata.

* Pavao Špigelski – 76 god., umirovljenik

 Draga Santina, zahvaljujem Vam na ugodnom i poučnom druženju na radionici konflikt menadžment, zadržali ste moju pažnju cijela 3 sata što u mojim godinama nije jednostavno. Još sam navečer bila na koncertu koji je stvarno bio izvanredan (disali smo i povremeno pjevali, svi  u publici jednako  što očito djeluje iscjeljujuće) tako da je taj dan stvarno bio poseban.

* Radoslava Hlebar – dr.med. (Sisak)

 Kao tinejdžer sam se susreo sa puno mladenačkih problema i u radu sa Santinom u Coaching studiju sam ostvario svoje ciljeve. Dobio sam samopouzdanje i riješio probleme vezano za strah od bolesti. Također riješili smo problem sa mojim tikom, koji je bio prisutan kad je bila prisutna i neugodna emocija. Moj tik bio je obrana od vanjskog svijeta. Također sam naučio metode kako se nositi sa drugim životnim situacijama. Želim svim tinejdžerima reći da, ovo može biti kvalitetna priprema mladog čovjeka za život. Sretan sam što sam imao i još imam mogućnost raditi sa Santinom. Ona je vrlo prilagodljiva i nije joj problem preći na moju šesnaestogodišnju razinu.

* Patrik V., 16 god.

Switch to mobile version